Maak optimaal gebruik van uw tandartsverzekering !

Nu het einde van het jaar nadert is het wellicht een goed idee om optimaal van uw tandartsverzekering gebruik te maken.

De verzekering dekt een bedrag per kalenderjaar. Als u dit jaar weinig of geen kosten heeft gehad kan het verstandig zijn u gebit voor het einde van het jaar te laten controleren en of reinigen. De kosten komen ten laste van de verzekering van dit jaar en vanaf 1 januari 2013 heeft u het volledige bedrag aan dekking weer ter beschikking.

Bent u dit jaar nog niet naar de tandarts geweest, dan is het een goed idee nog dit jaar te gaan. Immers de kosten worden gedekt door de verzekering van 2012. Vanaf 1 januari 2013  is uw dekking weer het volledige bedrag zoals u dat nu heeft. Mocht u onverhoopt in 2013 voor een grotere tandartsbehandeling komen te staan, dan heeft u de beschikking over het gehele bedrag.

Om u aan te melden als patiënt klikt u hier. Na het invullen van het web-formulier wordt u teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Voor het telefonisch maken van een afspraak belt u: 073-553 6968 .